Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ «ΑΝΟΙΚΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» /ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ /ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ι.Μ.ΧΙΟΥ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ «ΑΝΟΙΚΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» /ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ /ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ι.Μ.ΧΙΟΥ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ
E-mail Εκτύπωση PDF
anoikto-laikopanepist-imio-3Mε άλλο ένα σημαντικό πτυχίο κόσμησαν την “τροπαιοθήκη τους” οι 280 φετινοί απόφοιτοι του Α` και Β` κύκλου σπουδών 2012-13 του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.
Το ταξίδι τελείωσε με τις  καλύτερες εντυπώσεις και την βεβαιότητα ότι η δράση αποδίδει και έχει καταξιωθεί στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας.
Την Τετάρτη, πριν την απονομή των βεβαιώσεων σπουδών παρακολούθησης του Β` κύκλου μαθημάτων, ο καθηγητής στη Σχολή του ΑΝΤ1, στο London Centre Managment και Σύμβουλος ΜΜΕ Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, ανάλυσε στούς φοιτητές το θέμα της «Τέχνης της επικοινωνίας», γιατί όπως τόνισε, «επικοινωνιακός γίνεσαι, δεν γεννιέσαι».
Άψογοι
Με την διάλεξη αυτή ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα της διδακτικής περιόδου 2012-2013. Οι φορείς του Πανεπιστήμιου ευχαρίστησαν όσους έχουν βοηθήσει να ριζώσει το ΑΛΠ στη Χίο, την συντονίστρια του προγράμματος Ροδόκλεια Μούνδουλα και τον υπεύθυνο γραμματείας Δημήτρη Πεντερίδη  για την πολύτιμη προσφορά τους, το ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο» για την άψογη φιλοξενία των μαθημάτων και τα ΜΜΕ για την άρτια προβολή των δράσεων τους.
Του χρόνου
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Κώστα Γανιάρης, μεταξύ άλλων τόνισε ότι ή έλλειψη χρόνου δεν του επέτρεψε να φοιτήσει και εκείνος στις τάξεις του θεσμού, αλλά ελπίζει ότι θα καταφέρει να γίνει και πάλι Πανεπιστημιακός φοιτητής την επόμενη διδακτική σεζόν που αρχίζει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Η εκκλησία
Δυναμικό φοιτητικό παρόν έδωσε η εκκλησία, με έξι ιερείς που κάθησαν στα θρανία και τελείωσαν την χρονιά τους με άριστες αποδόσεις. Ο π. Γιάννης Μουσσάς της Μητρόπολης, ο π. Αντώνης Τσουκαλάς της Μούτσαινας Βροντάδου, ο π. Μελέτιος Γιαννιώδης του Βερβεράτου, ο π. Γιάννης Μπογής της Τρουλλωτής, ο π. Μιχάλης Ζευγιός της Ελάτας και ο π. Νίκος Δηλαβέρης της Κοκοροβιλιάς Γκιάζου, παρακολούθησαν τα μαθήματα, εμπλούτισαν τις γνώσεις τους και  πήραν τα πτυχία τους, αποδεικνύοντας ότι οι σύγχρονοι ιερείς επιμορφώνονται συνεχώς και προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι σε όλους τους τομείς.
Η γηραιότερη
Με το χαμόγελο πάντα στα χείλη πήρε το πτυχίο της και η γηραιότερη της τάξης 84χονη Μαρία Σαραντινού, που ήταν συμφοιτήτρια με την ανιψιά της  Σεβαστή Μονίαρου.
Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου